Decrease font size Default font size Increase font size
Створено за підтримки Фонду "МАТРА" Уряду Королівства Нідерландів

Якщо шлях довгий, не дивуйтесь: заради великої мети треба його пройти.
Платон.

http://djerela.org/images/slideshow/slide1.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide1_orig.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide2.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide2_orig.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide3.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide3_orig.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide4.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide4_orig.jpg

Соціальна адаптація молодих людей з інтелектуальними та комплексними порушеннями у форматі виїзного табору для 20 осіб

29 грудня 2017 року Благодійне товариство допомоги особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень «Джерела» успішно закінчило реалізацію соціального замовлення із надання соціальної послуги «соціальна адаптація молодих людей з інтелектуальними та комплексними порушеннями у форматі виїзного табору для 20 осіб», замовником якої є Департамент соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради.

 

Основна мета: соціальна адаптація молоді з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень з урахуваннями вимог Державних стандартів соціальної адаптації (наказ Міністерства соціальної політики України від 18.05.2015 №514.

Впродовж останніх кількох років БТ «Джерела» бере участь у виявленні потреб у соціальних послугах членів своєї організації. За результатами виявлених потреб було сформовано лист очікування тих осіб, які потребують соціальної послуги «соціальна адаптація». Участь та перемога організації у конкурсі на соціальне замовлення стало можливістю для 20 осіб з інвалідністю пройти соціальну адаптацію в м. Богуслав Київської області, у будинку транзитного перебування, що є у власності організації.

В рамках реалізації соціального замовлення було сформовано мультидисциплінарну команду фахівців, розроблено та впроваджено програму дій та заходів, підготовлено всі необхідні документи, сформовано групи учасників, проведено індивідуальні зустрічі та консультації з батьками/законними представниками та особами з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, розроблено та проведено 3 підготовчих тренінга для першої  та другої групи учасників, спрямовані на знайомство та налагодження взаємодії у групі  організовано та проведено 2 тематичних заїзди у рамках надання соціальних послуг з 10 учасниками в кожному заїзді.

Щиро вдячні Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради за фінансову підтримку.

Пропонуємо до вашої уваги звіт з виконання соціального замовлення із розробленими програмами.

Attachments:
Download this file (Звіт_Соціальне_замовлення_2017_Джерела.pdf)Звіт[ ]3244 kB