Decrease font size Default font size Increase font size
Створено за підтримки Фонду "МАТРА" Уряду Королівства Нідерландів

Якщо шлях довгий, не дивуйтесь: заради великої мети треба його пройти.
Платон.

http://djerela.org/images/slideshow/slide1.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide1_orig.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide2.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide2_orig.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide3.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide3_orig.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide4.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide4_orig.jpg

Бажаєте допомогти?

Допомогти "Джерела"
LiqPay
 
liqpay.com
$10000   30%   $3000
Karma1Karma2
Updated:  27/1/2009
Currency and amount:
Powered by Donate-Amoney
 
19 Jun 23
Print Email

Розпочало проект “Створення вистави форум-театру “Мій дім” за підтримки Українського культурного фонду у співпраці з ГО Театр Змін.

Благодійне товариство «Джерела» розпочало проект “Створення вистави форум-театру “Мій дім” за підтримки Українського культурного фонду у співпраці з ГО Театр Змін.
Метою проекту є дослідження проблеми сегрегації та дискримінації людей з інвалідністю через створення та покази форум-вистави «Мій Дім» в контексті війни, яку розв’язала росія проти України.
Проект передбачає декілька етапів:
1 ЕТАП
Буде проведено онлайн відбір учасників_ць серед людей з інвалідністю, а також фахівців та фахівчинь у сфері інклюзивної та спеціальної освіти, студентської молоді та представників_ць інших спільнот.
12 відібраних претендентів та претинденток візьмуть участь в одноденному вступному ознайомчому онлайн тренінгу на платформі ZOOM, з метою знайомства учасників та виявлення рівня готовності брати участь у проекті. Дата, час та посилання буде повідомлено додатково.
2 ЕТАП
В середині липня буде проведено десятиденну виїзну майстерну форум-театру в Будинку транзитного перебування в м. Богуслав, Київської області, під час якої учасники_ці створять форум-виставу «Мій Дім».
З ЕТАП
Буде проведено репетиції вистави форум-театру “Мій Дім”, відповідно затвердженого графіку.
4 ЕТАП
Восени буде проведено 4 покази форум-вистави «Мі Дім» та обговорень для широкого кола глядачів та глядачок.
Для всіх, хто хоче взяти участь у проекті, просимо заповнити форму