Decrease font size Default font size Increase font size
Створено за підтримки Фонду "МАТРА" Уряду Королівства Нідерландів

Якщо шлях довгий, не дивуйтесь: заради великої мети треба його пройти.
Платон.

01 лип. 16
Друк E-mail

Соціальні послуги – європейський вибір: тимчасовий цілодобовий догляд осіб з інтелектуальною недостатністю

Благодійне товариство «Джерела» запрошує сім’ї киян, які доглядають повнолітню особу з інтелектуальними порушеннями взяти участь у проекті «Соціальні послуги – європейський вибір: тимчасовий цілодобовий догляд осіб з інтелектуальною недостатністю». В рамках цього проекту ваші підопічні матимуть можливість безкоштовно відпочити в мальовничому місті Богуслав у будинку транзитного перебування, що є власністю БТ «Джерела». Досвідчені педагоги запропонують цікаве та корисне дозвілля- прогулянки містом, екскурсії, відпочинок на березі чарівної річки Рось, творчі заняття, ранкова гімнастика, дискотеки ввечері. Але перебування в Богуславі – це не тільки оздоровлення, відпочинок та спілкування з друзями, а й можливість вашому підопічному отримати навички самостійності та самообслуговування.

Всі, хто хоче взяти участь у проекті та доглядають повнолітню особу з інтелектуальними порушеннями заповнюйте анкету за посиланням http://www.ex.ua/edit_storage/378980324777, надсилайте анкету на електронну адресу БТ «Джерела» Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та телефонуйте 411-82-13.
Проект «Соціальні послуги – європейський вибір: тимчасовий цілодобовий догляд осіб з інтелектуальною недостатністю» реалізується в рамках проекту «Соціальні послуги спільними зусиллями» за підтримки Європейського Союзу https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine/ в партнерстві із Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) https://www.facebook.com/UCIPR та Спілкою Робітничих Самаритян Грузія (ASB-Georgia) https://www.facebook.com/ASBinGeorgia .