Decrease font size Default font size Increase font size
Створено за підтримки Фонду "МАТРА" Уряду Королівства Нідерландів

Якщо шлях довгий, не дивуйтесь: заради великої мети треба його пройти.
Платон.

http://djerela.org/images/slideshow/slide1.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide1_orig.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide2.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide2_orig.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide3.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide3_orig.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide4.jpghttp://djerela.org/images/slideshow/slide4_orig.jpg

Тимчасовий відпочинок батьків\опікунів

У липні-серпні 2022 року БТ «Джерела» реалізує проект «Послуги тимчасового догляду в умовах, наближених до домашніх, для осіб з інвалідністю» за фінансової підтримки Асоціації допомоги та підтримки, Японія (AAR, Japan).

Метою проекту є надання батькам/опікунам осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, членам БТ «Джерела», тимчасового відпочинку. Тож впродовж реалізації проекту три групи по 8 осіб з інвалідністю отримають послугу тимчасового догляду у будинку транзитного перебування БТ «Джерела», а їх сімї отримають відпочинок. Ще 50 осіб отримають психологічну підтримку у офлайн та онлайн форматах.

AAR Japan та БТ «Джерела» розпочали спільну роботу, щоб задовольнити гуманітарні потреби людей, які постраждали від конфлікту в Україні. Проект спрямований на надання підтримки людям з інвалідністю в конфліктній ситуації для сприяння благополуччю їхнього життя.

                                                                                             .